tag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post3286056206270963166..comments2023-05-03T13:06:07.640+03:00Comments on Savaitgalio rendez-vous: Cheesecake'asAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comBlogger78125tag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-10928980834039827722012-07-29T21:54:46.252+03:002012-07-29T21:54:46.252+03:00Super, kai tiek patarimų - ir aš šitą variantą sav...Super, kai tiek patarimų - ir aš šitą variantą savo gimtadieniui pagaliau bandysiu pagamint ir nusinešt darban :) žiūrėsim, kas man su želatina bus...Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-31466745150103351122012-07-27T22:34:03.062+03:002012-07-27T22:34:03.062+03:00NIU VA, PUSE TORCIUKO JAU IR NERA. NEZINAU, KAS TU...NIU VA, PUSE TORCIUKO JAU IR NERA. NEZINAU, KAS TUREJO GAUTIS, BET GAVOSI NEBLOGAI :) ZELATINA NOREJO SIEK TIEK GABALUOTIS, BET SUSITVARKIAU. NA IR NELABAI STENGO (KAZIN AR TAISYKLINGAI CIA ISSIREISKIAU :) GAL PER MAZAI ZELATINOS, O GAL SALDYTUVAS KARSCIU NEBEPAVEZA. IMETUS I KAMERA, REIKALAI PASITAISE. ZODZIU PROJEKTAS 'CHEESECAKE'AS" SU IMPROVIZACIJOM IGYVENDINTAS :) ACIU UZ RECEPTA.JUSTnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-84297568749588025112012-07-27T09:03:57.664+03:002012-07-27T09:03:57.664+03:00Just, na, labai įdomu, ar pavyko su tokia grietinė...Just, na, labai įdomu, ar pavyko su tokia grietinėle :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-58697778836466704172012-07-27T00:13:57.130+03:002012-07-27T00:13:57.130+03:00RYT GAMINSIU. KADANGI NETURIU MIKSERIO NUSIPIRKAU ...RYT GAMINSIU. KADANGI NETURIU MIKSERIO NUSIPIRKAU PLAKTOS GRIETINELES IS FLAKONO (NIU KUR PASPAUDUS GALIMA TIESIAI GERKLEN PURKSTI :p )NEZINAU AR GAUSIS. TIK TADA ISKILO KLAUSIMAS, KIEK JOS PURKSTI. IRGI 250 ML? O GAL DAUGIAU, JUK SUPLAKUS 250 ML PAPRASTOS GRIETINELES, JOS KIEKIS TIKRIAUSIAI ZYMIAI PADIDEJA. ZELATINOS ITARIU BET KURIUO ATVEJU DETI REIKIA. CIA TOKIE RETORINIAI KLAUSIMAI, NES TORTA GAMINSIU RYT RYTE, TIKRIAUSIAI IKI TO LAIKO PATARIMO NEGAUSIU. TAI PARASYSIU PATI KAS GAVOSI :)JUSTnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-55840533347111980012012-06-21T12:48:28.037+03:002012-06-21T12:48:28.037+03:00Tik gal pabandykit su mažu kiekiu iš pradžių :) Be...Tik gal pabandykit su mažu kiekiu iš pradžių :) Bet grietinė visai kitokį skonį turi.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-20353367733140651132012-06-21T08:42:43.078+03:002012-06-21T08:42:43.078+03:00Taip iseina, kad turbut torto nebus ... :D bet sei...Taip iseina, kad turbut torto nebus ... :D bet seip manau galiu vietoj grietineles tuomet tiesiog grietines ideti, nes daugumoje receptu leidzia pakeisti :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-56327572621969463882012-06-20T19:37:11.795+03:002012-06-20T19:37:11.795+03:00Oi, ką aš čia šneku. Taigi grietinėlę reikia išpla...Oi, ką aš čia šneku. Taigi grietinėlę reikia išplakti...Pamiršau visai. Na, dabar jau nebežinau, ką patart. <br />Jie pilsite pieną, tai nebebus jau to purumo, nors vėl gi... gal ir galima būtų pabandyt, bet būtų gaila produktų, jei neišeitų.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-63230686164663689622012-06-20T09:09:26.253+03:002012-06-20T09:09:26.253+03:00O tai kaip tuomet piena pilti skysta ir deti zelat...O tai kaip tuomet piena pilti skysta ir deti zelatinos i visa ta mase?<br /><br />Koks kiekis turetu buti?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-12377382866644923422012-06-19T15:02:31.309+03:002012-06-19T15:02:31.309+03:00O pieno irgi negalite vartoti? Gal būtų galima ban...O pieno irgi negalite vartoti? Gal būtų galima bandyti juo pakeisti?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-90438010414129267772012-06-19T13:33:19.224+03:002012-06-19T13:33:19.224+03:00Ar kas nors bandete daryti be grietineles?
Negali...Ar kas nors bandete daryti be grietineles? <br />Negaliu valgyti grietineles, tai galvoju jeigu deciau 50/50 maskarpones su rikota ir kondensuota piena, ar gautusi ar tik sugadinciau viska? <br />Ir kaip tuomet del zelatinos, jei nededi grietineles ji visvien reikalinga?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-32379603021840833762012-04-05T08:43:34.618+03:002012-04-05T08:43:34.618+03:00Geriausia tikriausiai būtų lazdyno riešutai arba m...Geriausia tikriausiai būtų lazdyno riešutai arba migdolai :) Na, jie skaniausi :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-73121903810867455842012-04-04T17:27:38.105+03:002012-04-04T17:27:38.105+03:00O riešutus bet kokius galima naudoti?
EglėO riešutus bet kokius galima naudoti? <br />EglėAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-35911783116766492102012-02-08T13:32:56.304+02:002012-02-08T13:32:56.304+02:00Labai aciu uz nuostabu recepta. Gaminau tik du kar...Labai aciu uz nuostabu recepta. Gaminau tik du kartus, pirmaji su mascarpones, antraji su ricotos suriais. Gavosi puikiai, bet pirmenybe atiduociau mascarponei tik su mazesniu kondencuoto pieno kiekiu (cia pagal asmenini skonio ir saldumo poreiki ;) ) Si savaitgali gaminsiu 50/50 (mascarpone su ricota). Aciu dar karta.Kukoriske Sabaliskiaihttps://www.blogger.com/profile/01926324637613491988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-82978866476869650442012-02-04T19:11:23.628+02:002012-02-04T19:11:23.628+02:00Tikriausiai būtų galima keisti agaru, bet nesu jo ...Tikriausiai būtų galima keisti agaru, bet nesu jo bandžiusi :) <br />Sėkmės, tikiuos, kad viskas pavyks ir želatina nesušoks.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-41941876909211722142012-02-04T16:52:34.133+02:002012-02-04T16:52:34.133+02:00Nekantrauju jį išmėginti, tačiau iškilo vienas kla...Nekantrauju jį išmėginti, tačiau iškilo vienas klausimėlis, ar želatiną galima pakeisti kuo kitu?Mildanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-19520849080465713632011-11-22T11:54:04.940+02:002011-11-22T11:54:04.940+02:00Nuostabu,tobula! Jau 4 kartus dariau, neatsibodo, ...Nuostabu,tobula! Jau 4 kartus dariau, neatsibodo, niekas niekur nesušoko, viskas aiškiai ir tiksliai aprašyta! Ačiū :)PHOTOSCENEhttps://www.blogger.com/profile/08259048471904554117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-70933772061695291512011-11-03T13:45:16.078+02:002011-11-03T13:45:16.078+02:00Ką tik suvalgytas vienas šio fantastiško cheesecak...Ką tik suvalgytas vienas šio fantastiško cheesecake'o variantas. Sakau variantas, nes gaminau su pertrinta varške ir be riešutų. Be to, paviršių dengiau rūgštoka trintų spanguolių uogiene (cinamono taip pat nepamiršau). Dieviška, švelnu, nepamirštama. Ačiūū už receptą.Ugnužėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-25593345085866987082011-10-16T17:36:07.639+03:002011-10-16T17:36:07.639+03:00Viskas išsiplakė puikiai..Išskyrus želatiną..Susig...Viskas išsiplakė puikiai..Išskyrus želatiną..Susigadino viskas, gaila produktų..Nors atrodo vėsinau aš ją iki kambario temperatūros, bet...Jurgitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-36218717942498276252011-09-14T18:57:09.553+03:002011-09-14T18:57:09.553+03:00Tobulas ;) Nėra daugiau ką ir sakyti :DTobulas ;) Nėra daugiau ką ir sakyti :DEglėhttps://www.blogger.com/profile/04201886705675225935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-16948263682327195722011-05-09T15:14:37.246+03:002011-05-09T15:14:37.246+03:00Kad pagrindas trapus, tai čia nieko labai baisaus ...Kad pagrindas trapus, tai čia nieko labai baisaus :) bet su įdaru nelabai supratau :) gal nelabai sustingęs išeina? Jei taip, tai gal tada daugiau želatinos įdėkit :) bet džiaugiuosi, kad išėjo ir patiko :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-30354665319859043662011-05-09T12:20:30.844+03:002011-05-09T12:20:30.844+03:00nuostabus pyragas! Tik maniškis išeina gana trapus...nuostabus pyragas! Tik maniškis išeina gana trapus - tiek pagrindas, tiek viršus. Galvoju dėti daugiau sviesto ir želatinos kitą kartą, gal padės:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-33165929196362165342011-04-30T18:19:38.693+03:002011-04-30T18:19:38.693+03:00Dominuoja įdaras :) Nors pagrindas irgi savo skonį...Dominuoja įdaras :) Nors pagrindas irgi savo skonį priduoda. Aišku, galit bandyt ir su pirktiniu biskvitu.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-9285554788933346342011-04-30T14:55:00.904+03:002011-04-30T14:55:00.904+03:00Ruosiuosi gaminti si pyraga. Sakykite, kas suteiki...Ruosiuosi gaminti si pyraga. Sakykite, kas suteikia idarui skoni, medus ar kond. pienas ? Ar pagrindas ? Klausiu, nes noreciau pagrindui panaudoti pirkta biskvita..Sandranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-14705433882795036922011-03-18T09:45:58.288+02:002011-03-18T09:45:58.288+02:00Anonime, paskaityk penktą nuo galo komentarą. Ten ...Anonime, paskaityk penktą nuo galo komentarą. Ten mano jau labai smulkiai parašyta viskas :) <br />Taip, grietinėlę reikia plakti mikseriu :) <br />ir atsargiai su želatina. Atvėsink iki kambario temperatūros.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-16902827864319912972011-03-17T22:29:16.173+02:002011-03-17T22:29:16.173+02:00Sveiki,visu pirma tikrai mazai informacijos kokie ...Sveiki,visu pirma tikrai mazai informacijos kokie produktai aiskus su pavadinimais turi but ;) <br />o antra susipirkau produktus, ir bandysiu rytoj si tortuka gaminti :) bet tiek daug klausimu iskilo ir man ,pirmaiusia nusipirkau ne ta grietinele (president) , begsiu dar i parduotuve "pieno zvaigdzdziu giretinele pirkti",o ja reik su mikseriu suplakt?ar kaip? mikserio neturiu, turbut reiks ir ji pirkti.Del sausainiu nusipirkau gaidelis, tai irgi manau bus darbo kol susmulkinsiu juos,o galetumet parasyt kokios rusies reiketu prikti ;)Anonymousnoreply@blogger.com