tag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post5444254401976218204..comments2023-05-03T13:06:07.640+03:00Comments on Savaitgalio rendez-vous: Slyvų tarta su vyno sirupuAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-28606972365962523382012-09-23T23:36:56.869+03:002012-09-23T23:36:56.869+03:00Jau koks skanus pyragas ... zemai galva lenkiu! Si...Jau koks skanus pyragas ... zemai galva lenkiu! Siandien kaip tik iskepiau ir visas pyragas momentaliai isgaravo. Visi pirstus tik laize ir bande atspeti kodel gi tos paprastas slyvu pyragas si karta toks skanus :) Dabar sita pyraga kepsiu ir kepsiu :) Fintai savo padare :)Jurga Mhttps://www.blogger.com/profile/06832847788180657601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-11884045355646050892012-08-23T10:30:22.858+03:002012-08-23T10:30:22.858+03:00Awww.... Net neįsivaizduojat, kaip smagu tai girdė...Awww.... Net neįsivaizduojat, kaip smagu tai girdėt! Labai pakėlėt nuotaiką :) Ačiūūū! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-30130627387051699562012-08-22T21:48:01.783+03:002012-08-22T21:48:01.783+03:00Aš paantrinsiu Vitai, šis blogas man yra Nr. 1, ti...Aš paantrinsiu Vitai, šis blogas man yra Nr. 1, tiek dėl nepaprastai žavios kalbos, tiek dėl nuotraukų ir tikrai neprastų receptų :) Linkiu sėkmės, taip ir toliau!<br /><br />Ievanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-21332488145216583682012-08-22T20:30:03.895+03:002012-08-22T20:30:03.895+03:00Man žiauriai patinka šitas puslapis. Žiaaauriai :)...Man žiauriai patinka šitas puslapis. Žiaaauriai :) Jurga, ir nors tavęs nė velnio nepažįstu, bet labai patinka, ką rašai ir ką gamini. Vienintelė vieta, kur galiu rasti tokių maistų, kokių nerandu savo knygose :)))) <br />Respektas.Vitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-79482106678634972712012-08-22T18:53:47.816+03:002012-08-22T18:53:47.816+03:00Jura, viskas labai paprasta. Tiesiog imi kambario ...Jura, viskas labai paprasta. Tiesiog imi kambario temperatūros (tam, jog lengvai teptųsi) sviestą ir užtepi. Na, kaip ant kokios duonos :)Stenkis, kad padengtų visą paviršių tolygiai ir plonai, ir neliktų neužteptos vietos. Ir pyrago apačia išeina traški :) Man šitas fintas taip patiko. Dabar visada taip darysiu. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-74149448727209766182012-08-22T18:12:44.925+03:002012-08-22T18:12:44.925+03:00Idomu, idomu, kaip su tu sviestu. Placiau papasako...Idomu, idomu, kaip su tu sviestu. Placiau papasakok :) as tokio triuko nezinojau. Reikia gal greitai suktis? Pre-baking duoda panasius rezultatus, bet as visad uz skipping a step, t'sakant. Jurahttps://www.blogger.com/profile/15259666559787522907noreply@blogger.com