tag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post7733822418661380623..comments2023-05-03T13:06:07.640+03:00Comments on Savaitgalio rendez-vous: Arbūzų uogienėAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-69891669449366648082015-08-14T10:38:54.225+03:002015-08-14T10:38:54.225+03:00Ačiū už tai, kad pabandėt ir parašėt. Kaip tik gal...Ačiū už tai, kad pabandėt ir parašėt. Kaip tik galvojau ką čia tokio egzotiško išvirti. Arbūzų variantas jau atmestas. Ačiū!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-19983328392966971742011-08-31T11:00:29.477+03:002011-08-31T11:00:29.477+03:00Skonis neblogas, o kvapas tai toks įdomus :DSkonis neblogas, o kvapas tai toks įdomus :DMiglėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-14042613978708943592011-08-30T19:03:38.471+03:002011-08-30T19:03:38.471+03:00Oi... Rimtai skanu? O kaip kvapas? Neerzina? :)Oi... Rimtai skanu? O kaip kvapas? Neerzina? :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-24272269593075897502011-08-30T15:22:42.407+03:002011-08-30T15:22:42.407+03:00Nepaisant visų komentarų, nusprendžiau išbandyt ši...Nepaisant visų komentarų, nusprendžiau išbandyt šią uogienę :D. Visur ieškojau arbūzų uogienės recepto ir šitas pasirodė normaliausias, kur nereikia laikyti arbūzo su sirupu per naktį ir t.t. Gaminau pagal receptą iš nuorodos, papildomai dėjau mėtų, citrinų žievelių ir pipirų. Kadangi namie neradau imbiero, vietoje jo įmečiau keletą gvazdikėlių ir cinamono lazdelę dėl skanumo :) Na, ir teko supilti visos citrinos sultis nes netyčia padauginau cukraus, teko gelbėtis kažkaip :D Ir štai rezultatai: uogienė išėjo saldi(o kaip gi kitaip, cukraus šliūkštelėjau kaip už tėvynę:D), truputį jaučiasi aštrumas, cinamonas, citrina ir lengvas arbūzo prieskonis :) Man skanu, bet kol kas ragavau tik karštą, žiūrėsiu kaip bus kai atvės :)Miglėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-59860850869368742522011-07-28T20:26:24.016+03:002011-07-28T20:26:24.016+03:00:DDD aciu uz nuotaikos pakelima :D komentarai irgi...:DDD aciu uz nuotaikos pakelima :D komentarai irgi geri :DDMaisto Diletantėhttps://www.blogger.com/profile/01644198499222986540noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-57251690878181319342011-07-28T12:15:09.130+03:002011-07-28T12:15:09.130+03:00Indre, yra, yra iš ko :))
AJ, iš pradžių šito įra...Indre, yra, yra iš ko :))<br /><br />AJ, iš pradžių šito įrašo ketinau nedaryt, bet vis tik gal ir gerai, kad patalpinau :) Kitiems nekils tokių minčių :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-61091937579185967102011-07-28T10:55:08.536+03:002011-07-28T10:55:08.536+03:00Kaip laiku sis irasas.. Jau senokai dairiausi koki...Kaip laiku sis irasas.. Jau senokai dairiausi kokio recepto arbuzu uogienei. Maniau, kad labai neiprastai skani ir kvapni :)) Tikrai buciau sia vasara pabandzius, bet po tokiu atsiliepimu gal tiek to, apsiribosiu tradicinem :DJurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-3256734471333144922011-07-28T09:21:01.180+03:002011-07-28T09:21:01.180+03:00Kol nepaskaičiau komentarų man irgi pirma mintis -...Kol nepaskaičiau komentarų man irgi pirma mintis - iš ko arbūze turėtų gautis uogienė? :DIndrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-72767672602214317352011-07-28T07:03:37.865+03:002011-07-28T07:03:37.865+03:00Nu, mergos, todėl ir reikia tiek ilgai virt, kad v...Nu, mergos, todėl ir reikia tiek ilgai virt, kad vanduo nugaruotų ir liktų... ten kažkas. <br />Aš įsivaizdavau ją kvapią ir gaivaus skonio :D Kaip fb ir pakomentavo viena mergina - kaip arbūzinių kramtoškių :D <br /><br />P.S. o, gerai, Egle, kad pasakei dėl linko. Vakar vienu momentu livejournal neveikė. Ir kažkaip pagalvojau, kad ten tos uogienės linkas yra, bet pasirodo, kad ne :D Reik mažint atidarytų kortelių skaičių :) <br /><br />Asta, man arbūzas nekelia didesnių emocijų :D Ir apskritai po šitos uogienės aš jį pirksiu tik kitais metais. Brr. <br /><br />Rūta, toks vienas padažas ir mano šaldytuve stovi. Laukiu galiojimo laiko pabaigos :D <br /><br />Asta, oi kaip suprantu :) Bet tai kaip apmaudu. Išmesiu, kai tik praeis pirminis nusivylimas. <br /><br />Egidija, wow... tai prie to pačio galima dviejų rūšių uogienes išvirt :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00684277320116373208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-34510341202008269912011-07-28T01:46:18.674+03:002011-07-28T01:46:18.674+03:00man irgi buvo pagunda "arbūzienės" išsiv...man irgi buvo pagunda "arbūzienės" išsivirti, gerai, kad nerizikavau. tik ten dar "įdomesnis" receptas. raudoną minkštimą išmesti, virti tik baltą arbūzo dalį. kas per... turi gautis?egidijahttp://www.tinginiai.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-34770187267003037432011-07-28T00:49:55.136+03:002011-07-28T00:49:55.136+03:00Kaip suprantu tave, Jurga, kad norėjosi tokiu nusi...Kaip suprantu tave, Jurga, kad norėjosi tokiu nusivylimu pasidalinti. Aš neseniai valandų valandas viriau mandarinus, kurie vėliau keliavo į pyrago tešlą. O juk bet tačiau iškeptas pyragas jokio mandarinų skonio neturėjo, šokolado gabaliukai jame viską apkartino. Pyragas nukeliavo į tolimiausią šaldytuvo kampą ir vis laukiu rimtos progos jį išmesti, nes labai skauda širdį dėl sunaudoto puskilogramio migdolų miltų :)Astahttps://www.blogger.com/profile/08980135653092918992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-12142651617443184822011-07-27T23:08:49.272+03:002011-07-27T23:08:49.272+03:00Aš tai kažkaip labai vaizdžiai įsivaizduoju tą uog...Aš tai kažkaip labai vaizdžiai įsivaizduoju tą uogienės kavojimą šaldytuve, kad net pati nerastum :D Esu taip porą padažų "užkasus" - laimei ten tik pinigus išmečiau, ne laiką :)<br />O varškytė - liuks. Nėra nei ant Lietuvos, nei ant pasaulio naujienų, tai reikia gi kažkuom 1ą psl. didžiausiam dienraščiui užpildyt...Rūtahttps://www.blogger.com/profile/09621861678156341628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-85166335436331240512011-07-27T22:31:30.642+03:002011-07-27T22:31:30.642+03:00Nu va iš arbūzo uogienės tai tikrai nevirčiau, ne ...Nu va iš arbūzo uogienės tai tikrai nevirčiau, ne ne. Nes apskritai man arbūzas - vaisius Nr. 1, dievinu ir nemoku atsivalgyt, tai kažkaip jo apdoroti ir naudoti džemams ar kitiems eksperimentams tiesiog nekyla ranka :) <br /><br />Ir varškės krizenu ir aš :))Astahttp://www.sauletavirtuve.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-37439161768613402822011-07-27T21:18:16.094+03:002011-07-27T21:18:16.094+03:00o varskes garbe reikia ginti!o varskes garbe reikia ginti!Egle Bhttps://www.blogger.com/profile/05999718434218673214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-37391156750776859912011-07-27T21:15:27.581+03:002011-07-27T21:15:27.581+03:00as ir nesuprantu, kaip is arbuzinio vandens uogien...as ir nesuprantu, kaip is arbuzinio vandens uogiene pasidaro. gerai, kad pasidalinai, nereiks laiko gaisti.Egle Bhttps://www.blogger.com/profile/05999718434218673214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1835285780156292117.post-8150753031717169882011-07-27T21:12:05.227+03:002011-07-27T21:12:05.227+03:00Garsiai susijuokiau :)
Rimtai.
Nu sakyk ką nori,...Garsiai susijuokiau :) <br />Rimtai.<br /><br />Nu sakyk ką nori, bet man ir neskamba arbūzų uogienė apskritai. Neįsivaizduoju nei kvapo, nei skonio. matyt ir neįsivaizduojamas. :) iš ko ten ją virt, jei tam arbūze vien vanduo? <br /><br />P.S. jooo, su varške tai neblogai čia.<br />P.P.S. uogienės linkas - ne tas ;)Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.com