Naujienos
›
Tinklaraštis persikraustė į http://strelkabelka.lt/
Lapkričio mėnesį...
›
APSILANKYTI Lapkričio 3-9 dienomis pirmą kartą vyks Vilniaus Gastronomijos savaitė, kuriuos organizuoja sostinės restoranai. Puiki proga pa...
2 komentarai:
Triušio vyniotinis
›
Ką veikt, kai už lango toks oras? Jokių planų sekmadieniui, viena knyga baigta, o kita dar nepradėta, Masterchef Australia visos savait...
4 komentarai:
Obuolių vyne troškintas triušis
›
... O dar ir su išpampusiomis nuo brendžio džiovintomis slyvomis. Ir taip pat su ypatingai geru padažu, kuris daromas iš vyno ir sul...
2 komentarai:
Veršienos kotletai, apdėti smegenėlėmis
›
- na, tą kraują jūs išplaukit, nes žinot gi tiems veršiams į galvą šauna, tai... - gal jau nebepasakokit daugiau, o tai nebepirksiu ...
10 komentarų:
›
Pradinis puslapis
Peržiūrėti žiniatinklio versiją