Sekmadienio pusryčiai #02

Avižinė košė su kokosų pieno kremu ir bananais
1 porcija

40 g avižų (tų normalių)
kokosų pieno kremo
šiek tiek druskos
muscovado cukraus pagal skonį
žiupsnelis cinamono
1 nedidelis bananas, supjaustytas griežinėliais

Avižas užpilkite vandeniu ir palikite per naktį. Taip iš ryto sutaupysite daug laiko. Ryte avižos bus išbrinkusios. Užpilkite kokosų pieno kremu. Pilkite tiek, kad košę būtų galima lengvai išmaišyti. Užvirkite, įberkite šiek tiek druskos, cukraus pagal skonį ir vis pamaišydami virkite 3-4 minutes. Sudėkite bananus ir apibarstykite cinamonu. 

Idėja nužiūrėta ir adaptuota iš čia.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.