Būtina išbandyti
Taigi kovo mėnesio must try sąraše atsidūrę receptai. Kai kas buvo net ir išbandyta.
Rūkytos lašišos ir apelsino paštetas |
Žirnelių daigai su česnaku ir kiaušiniene - žirnelių daigai man buvo mėnesio atradimas. Ne pats daigų faktas, aišku. Tuos tai daiginu visokiausius ir dedu visur. Bet pats žirnelių daigų dydis kažkaip nustebino. Prieš kelias dienas pasisodinau ir aš. Man atrodo, turėtų būt skanu.
Kepti duonos gabaliukai su skystu kiaušiniu - karališkiems savaitgalio pusryčiams.
Omletas su prieskoninėmis žolelėmis ir špinatais
Sardinių paštetas su citrina
Baklažanų musas - mano meilė baklažanams yr didelė ir neišmatuota.
Morkų avokado salotos
Kepto pankolio sriuba su rūkyta lašiša - pankolis su žuvim... mmm.... yr gi žiauriai skanu.
Apie sultinius
Pagrindiniai patiekalai
Ottolenhgi mėsos kukuliai - tik gaminau ne su malta jautiena, bet su vištiena. Su jautiena ir turėtų būtų skanūs.
Kepta višta su citrinžole
Kepta višta su citrinžole
Kopūstų, svogūnų ir paprikų tarta - vien į nuotrauką pažiūrėjus kaupiasi seilės.
Pasta su kopūstas ir ančiuviais - šitą išbandžiau. Labai patiko. Nežinau, kaip kitiems, bet man kepti kopūstai yra skanu.
Kepti žiediniai kopūstai - šitas receptas yra žiauriai geras. Bandžiau ir su žiediniais kopūstais, ir su brokoliu. Vienodai gerai. O prieskonių mišinys yra idealus visokių prieskonių sunaudojimui. Pasidariau jau antrą kartą.
Desertai
Pasta su keptais kopūstais ir ančiuviais |
Varškės sausainiai - patiko "sulankstymo" būdas.
Sezamų sausainiai
Šokoladiniai keksiukai - na, skaniai atrodo gi.
keksiukai su mėlynėmis
Šokoladiniai cupcake'ai
Snickers pyragas
Kruasanai - kada nors tikrai gaminsiu.
Įvairūs
Ottolenghi mėsos kukuliai |
Cukrus su žolelėmis - nors sunkiai įsivaizduoju cukrų su šalavijais, bet kodėl gi ne.
Migdolų pienas
8 komentarai:
kaip fainiai... ypač pusryčiai, visi be galo viliojantys. Ir aš noriu išbandyt lašišos apelsino paštetą... ir dar daug visko norisi išbandyt, galva susisukus. :)
Bet tai žirneliai kookie įspūdingi. O aš irgi šiandien prie daigintinių temos kaip susitarusi prisėdau :)
Varškės sausainukai iš mano vaikystės :) Minkšti viduje su traškia plutele ant viršaus. Ehh, ehh :)
Daug skanumynų tuose internetuose, tik kaip suspėt viską... :)
Citrina ir bulve, mane pačią šitie pusryčiai ypač vilioja. Visus noriu išbandyt :)
Rennie, mhm... lygiai tą patį apie juos pagalvojau :) Na, skonis turi būt jų geras.
Juliana, o aš nesu mačiusi tokių sausainių. Nei ragavusi kažkaip niekada.
Neįsivaizduoju ir aš, kada viską reikia spėt išbandyt. Ir to norisi, ir ano, o laiko vis pritrūksta :)
Jurga, o kaip tu daiginai rukolą? Jų sėklos tokios mažytės...
Ant vienkartinio rankšluosčio. Pirmiausia patiesiu į indą rankšluostį, sudrėkinu, o tada išberiu sėklas. Ir laistau du kartus per dieną. Arba pagal poreikį :)
O, kaip paprastai :) Einu taip jas ir patalpinsiu :) ačiū!
Su ricotta ką tik padariau, kaip galima tokį skonį padėt stingt per naktį a? Skanumėlis koksssssss...... Ačiū! ;)
Rašyti komentarą